Kulatá pečící forma na quiche 23 cm

Kód: KCMCCB37
380 Kč
Můžeme doručit do:
20.8.2018
Skladem (5 ks)

Kulatá pečící forma Crusty Bake s perforovanými stěnami a dnem pro dokonale křupavé quiche, koláče z křehkého těsta a tartaletky. Zásluhou perforování uniká nadbytečná vlhkost a žár se dostává přímo k těstu. To zaručí zlatavou křupavou kůrku a dopečené dno koláče. Forma je vybavena i dvojitým nepřilnavým povrchem Quantum II a volným odjímatelným dnem, tudíž koláč snadno vyndáte, aniž by se vám poškodil korpus.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Teď už budete moct říkat kiš, kiš, protože konečně budete mít dokonalý quiche. Upečte ho v perforované formě Crusty Bake od Kitchen Craft.

forma na quich

Perforace na dnu a stěnách formy rychle odstraní přebytečnou vlhkost a vykouzlí lákavou zlatavou křupavou kůrku. Žár se dostává přímo k těstu, tudíž docílíte toho, že budete mít i dno krásně dopečené.

Forma je vyrobená z pevné uhlíkové oceli, na které jsou naneseny dvě vrstvy nepřilnavého povrchu Quantum II. Nepřichytí se vám tak ani kousek vašeho perfektního koláče.

Poslední vychytávkou je volné odjímatelné dno, se kterým koláč bez problému vyjmete ještě teplý, aniž byste poškodili korpus.

Forma na quiche Crusty Bake:

  • Vyrobená z pevné a silné uhlíkové oceli.
  • Perforované otvory na dně a po stranách zajistí cirkulaci vzduchu, odvedou přebytečnou vlhkost a postarají se o zlatavou křupavou kůrku a dopečené dno.
  • Forma je pokryta dvěma vrstvami nepřilnavého povrchu Quantum II.
  • S odnímatelným volným dnem jde koláč krásně vyndat bez poškození korpusu.
  • Ideální nejen na quiche, ale i na koláče z křehkého těsta a korpusy na tartaletky.
  • Zvládá mytí v myčce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Formy na pečení
Záruka: 2 roky
Materiál: Ocel s nepřilnavým povrchem
Průměr: 23 cm
Výška: 3,5 cm
Tloušťka materiálu: 1 mm
Odolnost materiálu: do 220°C
Potažení: Dvojitá nepřilnavá vrstva Quantum II
Perforace: 2,5 mm
Mytí v myčce: Ano
Specifické vlastnosti: Odnímatelné dno

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: