Grilovací pánev na indukci Master Class Professional

Neohodnoceno
 

Robustní grilovací pánev Master Class Professional byla zhotovena tak, aby odolala i tempu šéfkuchařů. Tvoří ji silný plát uhlíkové oceli odolávající nárazům a škrábancům, keramika starající se o rychlý a rovnoměrný rozvod tepla a nanosilikonová nepřilnavá vrstva. Můžete na ni použít i kovové kuchyňské náčiní. Nechybí ji výlevka na slití přebytečného oleje. Na steaku a zelenině vytvoří lákavou mřížku. Pánev zvládá všechny sporáky včetně indukce, ale i zapékání v troubě.

Dostupnost Momentálně vyprodáno
1 279 Kč
Kód produktu MCGP26
Výrobce Kitchen Craft
Kategorie Grilovací pánve
Záruka 2 roky
Položka byla vyprodána...
 

Pořádný steak. S lákavou mřížkou, tenkou kůrkou na povrchu a přívalem šťávy, která čeká na první zakrojení. Na ty je grilovací pánev Master Class Professional specialistka.

Pro dosažení robustnosti a výkonnosti je tvořena hned ze 3 materiálů. Základ tvoří silná uhlíková ocel, která dokáže čelit škrábancům a případným nárazům. Jádro je keramické, aby co nejlépe a rovnoměrně vedlo teplo. Na povrchu je nano-silikonový nepřilnavý povrch, dostatečně odolný i pro kovové kuchyňské náčiní.

Pánev vhodně doplňuje dlouhá, silná a nýtovaná rukojeť, která jí přidává body v síle a odolnosti. Na konci nechybí otvor pro zavěšení.

Žebrovaný povrch nejen dodá grilovanému masu a zelenině lákavou mřížku, ale zároveň prakticky odvádí přebytečný tuk. Ten pak můžete slít přes výlevku.

Grilovat s ní můžete na všech sporácích – plynovém, elektrickém, sklokeramickém, s halogenovou spirálou, tak i indukčním. Díky provedení zvládne i případné zapečení či přihřátí v troubě.

Podobné produkty

Materiál Ocel s nepřilnavým povrchem
Sporák (?) Plynový sporák, Elektrický sporák, Indukční sporák, Sklokeramický sporák
Materiál Ocel s nepřilnavým povrchem
Průměr 26 cm
Trouba Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.