Vysoký nerezový hrnec Bistro s poklicí

Neohodnoceno
 

Hrnce Bistro z nerezové oceli 18/10 se sendvičovým dnem a dodávané s poklicí nezklamou při přípravě polévek a omáček, vysoké využijete i při zavařování nebo zabíjačkách. Sendvičové dno s tloušťkou 4 – 5 mm je vyrobeno metodou Impact Bonding (tzv. tlakované dno). Díky tomu mají hrnce skvělý rovnoměrný ohřev a při vaření šetří energii. Zvládnou všechny sporáky včetně těch indukčních.

od 708 Kč
Kategorie Hrnce
Záruka 2 roky
Zvolte variantu
Kód produktu K1-2101/16 Objem: 2,9 l
Průměr: 16 cm
Momentálně vyprodáno 708 Kč
Kód produktu K1-2101/20 Objem: 5,3 l
Průměr: 20 cm
Momentálně vyprodáno 974 Kč
Kód produktu K1-2101/24 Objem: 8,8 l
Průměr: 24 cm
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 23.1.2018
1 289 Kč
   
Kód produktu K1-2101/28 Objem: 14,2 l
Průměr: 28 cm
Prodej ukončen 1 724 Kč
Kód produktu K1-2101/32 Objem: 22,1 l
Průměr: 32 cm
Prodej ukončen 2 317 Kč
 

Každý správný kuchař má mít pořádný hrnec. Když máte doma Bistro, máte vystaráno. Nerezové hrnce se sendvičovým dnem dodávané i s poklicí si můžete pořídit buď v klasické, nebo obr velikosti.

Hrnce z nerezové oceli jsou klasikou, která vsází především na maximální funkčnost a dlouhou životnost. Snadno se udržují, zvládají nárazy, pády a extrémní výkyvy teploty. Jsou to držáci. Obzvlášť, pokud mají sendvičové dno. Bistro má rovnou pořádně silné (4-5 mm) a vyrobené speciální metodou Impact Bonding, která zaručí rovnoměrný ohřev a šetření energie. Mezi dvěma vrstvami nerezové oceli je jedna vrstva hliníku.

Zvládají všechny sporáky včetně indukce a zašpiněný hrnec pak vyřeší buď vaše ruce, nebo myčka.

Od menších po obry:

  • hrnec s objemem 2, 9 l – ideál na přípravu rýže, těstovin, ale klidně i na omáčky pro menší rodinky
  • hrnec s objemem 5, 3 l – favorit na polévky a guláše
  • hrnec s objemem 8, 8 l – takové to, když potřebujete na dlouho dopředu
  • obr hrnce s objemem 14, 2 a 22, 1 l – na zabíjačky, zavařování, ale i v těch případech, kdy potřebujete připravit jídlo pro zástupy lidí.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.