Manuální brousek na rybářské a lovecké nože M-4635

Kód: 4635-900
877 Kč
Můžeme doručit do:
28.8.2018
Položka byla vyprodána…
Dodání do týdne

Model ručního brousku M-4635 byl stvořen především pro broušení rybářských, loveckých a sportovních nožů. Díky úhlům broušení 15 a 20 °s ním ale bez problému naostříte i kuchyňské nože.  Disponuje 2 samostatnými stupni pro ostření a 1 pro leštění s diamantovými brusivem, které vytváří perfektní ostří, aniž by tepelně ovlivňovalo čepel.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nezbytný parťák na další pobyt v divoké přírodě. Ruční brousek M-4635 má praktické kompaktní rozměry, v báglu nezabírá místo a v okamžiku s ním vytvoříte ostří jako břitva u svých loveckých, rybářských a sportovních nožů.

Jak funguje ruční brousek M-4635?

Disponuje dvěma speciálními stupni pro ostření rybářských nebo loveckých nožů a závěrečným stupněm pro leštění nebo broušení nožů se zoubkovým ostřím.

  • První stupeň Fish - je speciálně navržen na vytváření ostří pro bezproblémové filetování vašich úlovků
  • Druhý stupeň Hunt - vytváří ostří s větším úhlem, které je odolnější; je proto vhodný pro lehčí lovecké a kapesní nože
  • Třetí stupeň “Polishing & Serrated”  - ultra jemné diamanty ostří vyleští; tento stupeň se ovšem hodí i pro ostření nožů se zoubkovaným ostřím.

Vzhledem k výsledným úhlům broušení 15° a 20 ° si brousek  bez problému poradí i s kuchyňskými noži.

Proč si vybrat ruční brousek od Chef’s Choice?

Broušení nožů je s ním velmi snadné zásluhou 100% diamantovému brusivu. Extrémně tvrdé a odolné abrazivum naostří jakoukoliv kovovou slitinu rychleji než ostatní brusiva bez toho, aby zahřívalo čepel. Zalíbení v brousku M-4635 najdou především sportovní nadšenci. Vejde se do krabičky s výbavou na rybaření, snadno ho přenesete i v batohu.  Broušení s ním je možné jak pravou, tak i levou rukou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Manuální brousky na nože
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: