Ruční brusič nožů M-464

Kód: 464-01M0
1 012 Kč
Dodání do týdne
Můžeme doručit do:
24.10.2018
Položka byla vyprodána…

Manuální brousek M-464 Pronto od značky Chef’s Choice přináší extrémně rychlé a snadné nabroušení nožů s výsledným ostřím jako břitva. Je vybaven 100% diamantovým abrazivem a CrissCross ostřící technologií, které vytváří na ostří mikroskopické rýhy zaručující větší řezací záběr a pohodlné krájení potravin na tenké plátky. Brousek je vhodný na broušení kuchyňských, kapesních a sportovních nožů s rovným i zoubkovaným ostřím.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pronto v jeho názvu nelže. Mezi manuálními brousky se drží na nejvyšších příčkách, co se rychlosti týče. I tak ale brousek M-464 dokáže vytvořit na noži ostří jako břitva.  A to jak na kuchyňských, tak i sportovních nožích s rovným nebo zoubkovaným ostřím.

Vylepšená technologie broušení

V ručním brousku je použita CrissCross technologie. Ta využívá diamantových brusných kotoučů, které se při protahování nože otáčejí a brousí čepel směrem k ostří i ven na každé straně čepel. Diamantová zrna na povrchu čepele vytvoří mikroskopické rýhy. Ty se vzájemně překrývají a tvoří na povrchu křížový vzor. Nože broušené tímto způsobem mají větší řezací záběr a snadno s nimi nakrájíte potraviny na tenké plátky.

I přes kompaktní rozměry má model ručního brousku M-464 vysoce kvalitní provedení. Je vyráběn a montován přímo v USA. Tělo z vysoce pevného technického plastu je doplněno “soft touch” ergonomickým držadlem a diamantovým brusivem. Diamanty jsou nejodolnější proti opotřebení a velmi snadno nabrousí jakoukoliv slitinu.

Na co je vhodný ruční brousek na nože M-464?

Rovné i zoubkované ostří kuchyňských, kapesních a sportovních nožů nabrousí pod 20° úhlem. Má rozměry snadné k přenášení a hodí se proto nejen na využití v domácnosti, ale též na chatě, v karavanu, nebo na dlouhé pobyty v přírodě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Manuální brousky na nože
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: