Forma na punčové řezy Master Class

Kód: KCMCHB98
640 Kč
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
20.11.2018

Forma Master Class z robustní uhlíkové oceli vytuněná 2 vrstvami účinného nepřilnavého povrchu Quantum II a odnímatelnými dny usnadňující vyjmutí. Perfektní pro přípravu 12 kousků punčových řezů nebo domácích paštik. Umožňuje i přípravu nepečených a mražených dezertů, neboť se dá skladovat v myčce. Vhodná i do myčky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Formy Master Class od britské značky Kitchen Craft mění pečení na proces, při kterém se nedá nic zkazit. Ideální propečení, tvar bez poničení, snadné vyjmutí a perfektní chuť.

Na výrobu formy na punčové řezy byla vybrána osvědčená silná, zátěžová uhlíková ocel. Exceluje v rozvodu tepla, nepodléhá kroucení v troubě a odolává rzi. S přehledem tak zvládne tempo kuchyní, kde se peče každý den. Největší problém vyklápění upečených dobrot byl vyřešen 2 vrstvami nepřilnavého povrchu Quantum II a volným dnem.

Forma je odolná teplotám do 220 °C, najde tak využití ve všech typech trub kromě mikrovlnné. Nemusíte se zastavit jen u pečených dezertů. Možnost uskladnění v lednici a mrazáku nabízí možnost přípravy nepečených a mražených dezertů a jiných lahůdek.

Díky nepřilnavému povrchu je její údržba otázkou několika jemných tahů houbičkou. Můžete ji ovšem plně přenechat myčce.

Forma na 12 kousků punčových řezů:

  • kvalita Master Class – robustní uhlíková ocel a 2 vrstvy nepřilnavého povrchu
  • volné dno pro snadné vyjmutí
  • tepelná odolnost do 220 °C
  • možnost přípravy dezertů v chladničce i mrazáku
  • vhodná do myčky
  • rozměr 36x27 cm, 1 otvor na punčový řez – 8x4x3 cm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nepřilnavé formy
Záruka: 2 roky
Materiál: Uhlíková ocel
Materiál: Uhlíková ocel
Nepřilnavý povrch: Dvojitá nepřilnavá vrstva Quantum II
Délka: 35,5 cm
Šířka: 27 cm
Rozměry 1 řezu: 8x4 cm
Hmotnost produktu: 1,4 kg
Myčka: Ano
Skladování v lednici a mrazáku: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: