Paličky na maso

Nejprodávanější

mala drevena palicka s kovem drevotvar
 
86 Kč
Detail
Dřevěná palička na maso
Momentálně vyprodáno
 
79 Kč
Tenderizér Culinaria 01
 
199 Kč
Detail
8 položek celkem
Dřevěná palička na maso
Momentálně vyprodáno
79 Kč

Dřevěná palička Kitchen Craft k naklepávání řízků, plátků a všech pořádných fláků masa. Po obou stranách paličky nelítostná textura. Na kuřecí maso můžete využít i hladkou část...

mala drevena palicka s kovem drevotvar
86 Kč

Poctivá palička od Dřevotvaru, vyrobená v ČR z bukového dřeva. S kovovou naklepávací částí získáte větší sílu i na tužší maso a od celodřevěné paličky se i snadněji drží....

Oboustranná palička na maso s kovem
99 Kč

Palička na maso je vyrobená z masivního bukového dřeva v kombinaci s kovovými konci, které se postarají o snadnější rozklepání masa. Palička si poradí i s tužším masem. Kovové...

palicka na maso profi drevotvar
105 Kč

Robustní palička na maso české výroby – klasika v bukovém dřevě v kombinaci s litinou. V kuchyni vám tak vydrží věky a bez větší námahy s ní naklepete i tuhé maso. Dobře padne...

Hliníková palička na maso Bergner
Novinka
239 Kč

Palička na maso vyrobená z hliníku, díky kterému se vám s ní bude snadno pracovat a poradíte si s tužšími kousky. Různě strukturované strany paličky se hodí pro naklepání všech...

Palička na maso Gizmo
255 Kč

Oboustranná palička na maso z hliníku, která je pevný a oproti jiným kovům daleko snadnější na manipulaci. S hladkou stranou naklepete krůtí a kuřecí, strukturovaná je vhodná...

palička na maso tinto 01
169 Kč

Oboustranná palička na maso s hliníkovou naklepávací částí a rukojetí ze speciálního plastu s protiskluzovou úpravou. Zásluhou robustnějšího provedení zvládne bez problému...

Tenderizér Culinaria 01
199 Kč

Změkčovač masa Culinaria z pevného plastu se snadnou údržbou vybavený ostrými nerezovými jehlami. Jeho ostré jehly nařežou a zkrátí vlákna masa, čímž dosáhnete křehkých plátků...

paličky-na-maso

Maso se musí naklepat přiměřeně. Na kuřecí a krůtí maso použijte jemnou stranu dřevěné paličky, stačí to. Do tužšího masa se opřete s kovovou paličkou s hroty. Naruší strukturu masa, které pak bude jemnější.

Některé paličky mají i vychytaný sekáček, který perfektně poslouží při nařezávání řízků, aby se nekroutily.