Paličky na maso

Nejprodávanější

mala drevena palicka s kovem drevotvar

Poctivá palička od Dřevotvaru, vyrobená v ČR z bukového dřeva. S...

86 Kč
Dřevěná palička na maso

Dřevěná palička Kitchen Craft k naklepávání řízků, plátků a všech...

79 Kč
Tenderizér Culinaria 01

Změkčovač masa Culinaria z pevného plastu se snadnou údržbou vybavený...

199 Kč
7 položek celkem
Dřevěná palička na maso
79 Kč

Dřevěná palička Kitchen Craft k naklepávání řízků, plátků a všech pořádných fláků masa. Po obou stranách paličky nelítostná textura. Na kuřecí maso můžete využít i hladkou část...

mala drevena palicka s kovem drevotvar
86 Kč

Poctivá palička od Dřevotvaru, vyrobená v ČR z bukového dřeva. S kovovou naklepávací částí získáte větší sílu i na tužší maso a od celodřevěné paličky se i snadněji drží....

Oboustranná palička na maso s kovem
99 Kč

Palička na maso je vyrobená z masivního bukového dřeva v kombinaci s kovovými konci, které se postarají o snadnější rozklepání masa. Palička si poradí i s tužším masem. Kovové...

palicka na maso profi drevotvar
Momentálně vyprodáno
105 Kč

Robustní palička na maso české výroby – klasika v bukovém dřevě v kombinaci s litinou. V kuchyni vám tak vydrží věky a bez větší námahy s ní naklepete i tuhé maso. Dobře padne...

Palička na maso Gizmo
255 Kč

Oboustranná palička na maso z hliníku, která je pevný a oproti jiným kovům daleko snadnější na manipulaci. S hladkou stranou naklepete krůtí a kuřecí, strukturovaná je vhodná...

palička na maso tinto 01
Momentálně vyprodáno
169 Kč

Oboustranná palička na maso s hliníkovou naklepávací částí a rukojetí ze speciálního plastu s protiskluzovou úpravou. Zásluhou robustnějšího provedení zvládne bez problému...

Tenderizér Culinaria 01
199 Kč

Změkčovač masa Culinaria z pevného plastu se snadnou údržbou vybavený ostrými nerezovými jehlami. Jeho ostré jehly nařežou a zkrátí vlákna masa, čímž dosáhnete křehkých plátků...

paličky-na-maso

Maso se musí naklepat přiměřeně. Na kuřecí a krůtí maso použijte jemnou stranu dřevěné paličky, stačí to. Do tužšího masa se opřete s kovovou paličkou s hroty. Naruší strukturu masa, které pak bude jemnější.

Některé paličky mají i vychytaný sekáček, který perfektně poslouží při nařezávání řízků, aby se nekroutily.