• 1 z 2
 

Nepřilnavý plech na pečení 36x28 cm s nízkými okraji

Neohodnoceno
 

Nepřilnavý hliníkový pečící plech řady Master Class garantuje nejvyšší kvalitu. Má absolutně nepřilnavý povrch, rovnoměrně a postupně se zahřívá a skvěle vede teplo. Urychlí čas pečení a vaše koláče, perníčky nebo i pizzy budou dokonale upečené. Má nízké okraje a jeden široký okraj pro snadnou manipulaci.

Můžeme doručit do: 22.1.2018
Dostupnost Skladem (2 ks)
Běžná cena 559 Kč
Ušetříte 79 Kč (–14 %)
480 Kč
   
Kód produktu MCSA24
Výrobce Kitchen Craft
Kategorie Plechy
Záruka 2 roky
 

Pečící plech řady Master Class od Kitchen Craft za vás vyřeší to, s čím jste dosud bojovali při pečení. Postupně se zahřívá a skvěle vede teplo, zkrátí tak čas pečení a vaše dobroty budou rovnoměrně upečené. Nepřichytí se na něm ani kousek těsta, má absolutně nepřilnavý povrch. Jeden okraj je širší pro snadné vyndání z trouby, nízké okraje zase usnadní vyndání sušenek, cukroví a koláčů.

Probuďte v sobě mistra pekaře s pečícím plechem od Kitchen Craft:
  • Kitchen Craft má tradici od roku 1850 – od té doby dotáhli své produkty k dokonalosti
  • řada Master Class pak garantuje prémiovou kvalitu
  • plech má eloxovaný a nepřilnavý povrch – je odolný, skvěle a rovnoměrně vede teplo, zkrátí čas pečení
  • nízké okraje a jeden širší pro snadnou manipulaci
  • zvládne teploty do 220°C.

Z plechu řady Master Class budou sušenky a perníčky upečené všechny stejně. Ani koláč nemusíte při pečení obracet. Materiál rovnoměrně vede teplo, postupně se zahřívá a je na všech místech stejně teplý. Na plechu upečete i výbornou pizzu nebo laskominy z listového těsta. Pokud je nechcete sundávat z plechu po jednom, jemně ho nakloňte, sjedou samy po nízkých okrajích. Plech není vhodný do myčky nádobí, myjte ho jen v ruce.

Podobné produkty

Materiál Anodizovaný hliník
Rozměr 36 x 28 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.