Plech na pizzu

Kód: P-1740-18
od 80 Kč

Zvolte variantu

Plech na pizzu z modré oceli je klasického kulatého tvaru pro výrobu typického italského pokrmu. Dle požadované velikosti výsledné pizzy stačí vybrat plech z 12 různých průměrů v nabídce.

Detailní informace

Průměr: 18 cm
Prodej ukončen | P-1740-18
80 Kč
Průměr: 20 cm
Prodej ukončen | P-1740-20
83 Kč
Průměr: 22 cm
Prodej ukončen | P-1740-22
106 Kč
Průměr: 24 cm
Prodej ukončen | P-1740-24
112 Kč
Průměr: 26 cm
Prodej ukončen | P-1740-26
123 Kč
Průměr: 28 cm
Prodej ukončen | P-1740-28
136 Kč
Průměr: 30 cm
Prodej ukončen | P-1740-30
144 Kč
Průměr: 32 cm
Prodej ukončen | P-1740-32
165 Kč
Průměr: 36 cm
Skladem (5 ks) | P-1740-36
Můžeme doručit do: 21.8.2018
199 Kč
Průměr: 40 cm
Skladem (2 ks) | P-1740-40
Můžeme doručit do: 21.8.2018
235 Kč
Průměr: 45 cm
Prodej ukončen | P-1740-45
346 Kč
Průměr: 50 cm
Prodej ukončen | P-1740-50
397 Kč

Detailní popis produktu

Jste milovníky italské kuchyně a rádi si doma děláte pizzu? Pak jste již určitě přišli na to, že na klasickém obdélníkovém či čtvercovém plechu nikdy nedosáhnete požadovaného tvaru. My tu pro vás máme řešení, kterým je kulatý plech na pizzu, kde vytvoříte pravidelnou pizzu hned napoprvé.

V nabídce najdete až 12 velikostí plechů, díky nimž vytvoříte pizzu o požadovaném průměru. Všechny jsou vyrobeny z modré oceli, kterou je potřeba po každém mytí ošetřit tukem. Modrá ocel je navíc velmi odolná, pevná, a skvěle vede teplo. Při správném zacházení vám tak tento plech na pizzu vydrží léta.

Jak se starat o plech na pizzu?

  • Nezahřívejte jej samotný (kromě vypálení před prvním použitím) a nevystavujte tepelným šokům.
  • Po umytí pravidelně ošetřujte tukem.
  • Nepoužívejte ostré předměty. Nekrájejte pizzu přímo na plechu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Plechy
Záruka: 2 roky
Materiál: Ocel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
0x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Plech na pizzu Plech na pizzu
2
Avatar autora | 9.5.2018
Po prvním umytí zflekatělo