Tipy a rady

Chystáte se na táborák? Nemusí to být jen o buřtech.

Jestli v Kotlíku něco milujeme na létě, pak jsou to táboráky, zpívání s kytarou a vůně špekáčků. Ach! Pokud ale nemáte svého řezníka, kterému věříte, jsou buřty trochu sázkou do loterie. Pojďme se podívat, co kromě nich můžete opéct.

Domácí zmrzlina bez zmrzlinovače hotová do 5 minut

Nebudeme vám lhát. Se zmrzlinovačem je to samozřejmě jednodušší. Pokud ale nejste zastáncem pořizování si vymožeností, které se vám celý rok válí v šuplíku, zvládnete to v pohodě i bez něj. Poradíme vám, jak na to.

Jak na bazalkové pesto?

Pesto je dalším důkazem toho, že v jednoduchosti je síla. Potřebujete na něj pár ingrediencí, je hne...

Jste zaplaveni rebarborou? Poradíme vám, co s ní!

Když si několikrát za sebou řeknete slovo rebarbora, může se vám z toho začít motat jazyk. Větší pra...

Co víno, to jiná sklenice. Jak ji vybrat?

Přeskočili jsme dobu, kdy se víno pilo z toho, co bylo zrovna po ruce. Dobré víno dělá ještě lepším ...

6 základních tipů na pohodový piknik

Na čerstvém vzduchu všechno chutná lépe. Stará dobrá pravda. V Kotlíku pikniky milujeme, a proto jsm...

7 tipů na famózní cheesecake

Cheesecake, známý též jako číscejk, číský dort, chesecake nebo šísake. Prznění si určitě nezaslouží, neb

přináší dokonalý zážitek. Máslový korpus vytvoří dokonalou symfonii s krémovou náplní. Jak na to, abyste naservírovali ten nejlepší možný cheesecake? Pojďme si projít základní tipy.

Jak kapra a další oblíbené ryby zbavit zápachu?

Milujete ryby, ale nemůžete přijít jak na to, aby z nich rybina odplavala? Čtěte dál a zjistěte pár osvědčených tipů.

Steaky - jaký stupeň propečení si příště objednat?

Jsou steaky vaší srdeční záležitostí? Projděte si našeho průvodce stupněmi propečení, díky kterému p...

Vaří se to, smaží se to, peče se to a jí se to - maso

Patříte mezi ty, jejichž nejoblíbenějším dezertem je steak? Pak je tenhle článek přesně pro vás.  Po...