Tipy a rady

Vaří se to, smaží se to, peče se to a jí se to - maso

Patříte mezi ty, jejichž nejoblíbenějším dezertem je steak? Pak je tenhle článek přesně pro vás.  Po...

Zdravé pečení - jde to vůbec?

Komu z nás se občas nepřihodí, že z plánovaného jednoho kousku koláče je ve finále kousků víc. Exist...

Tipy, se kterými při grilování zabodujete

Abyste v pozici šéfkuchaře nevyhořeli, projděte si základní body, na co nezapomenout před každou gri...

Parní hrnec - stojí za to si ho pořídit?

Parní hrnec je ideální na to, abyste se při plavkové sezóně mohli naparovat. Navíc vyžaduje minimáln...

Jaké bylinky vysadit na kuchyňské linky a balkony?

Jak obyčejná jídla proměnit v božskou manu? Nepotřebuje to žádná kouzla. Stačí čerstvé bylinky. Sáčk...

Hmoždíře - proč se vyplatí mít je po ruce?

Ruční práce je vždycky znát. Své o tom ví i Jamie Oliver a jiní hvězdní šéfkuchaři. Proto, když svým...

Jak na pečení chleba v kameninové formě

Vrátí vás o několik generací nazpět. S voňavým chlebem, kterému neodolatelně křupe kůrka a pak už na...

Péče o dřevěné nádobí - víte, jak na to?

O přírodu je třeba starat se s láskou. A to neplatí jen o té venku, ale i o kuchyňských potřebách, k...

Ocelové pánve - jak se o ně starat

Jestli něco opravdu zraje jako dobré, červené víno, pak jsou to rozhodně ocelové pánve. Čím je více ...

8 způsobů, jak můžete využít pivo

Jasně, namítnete, že není důvod pivo využívat jinak, než si ho pěkně chlazené vypít. Ale tak kdyby v...